خبر : طب سنتی | خواص عسل با جوشاندن از بین نمی‌رود - اسپاد نیوز


یک متخصص طب ایرانی گفت: یکی از باورهای غلط طبی, سمی شدن یا از بین رفتن خواص عسل در اثر حل شدن در آب جوش است, در مکتب طب ایرانی توصیه مستقیمی مبنی بر منع حرارت دادن عسل وجود ندارد.
مسئول پیگیری ویژه معاونت منابع انسانی قوه قضائیه منصوب شد سند جنایت اسرائیل علیه زنان و کودکان ایرانی/روایت پزشکان و پرستاران از مجروحان حملات زمان برگزاری امتحانات پایان ترم و آزمون‌های علوم پزشکی اعلام شد کودک 3ساله تا مددکار و سرباز و پزشک؛ قربانیان حمله نمادین به اوین! فیلم خبرنگاران خارجی از زندان اوین بازدید کردند اسکان خانواده‌های آسیب‌دیده جنگ در هتل‌های شهرداری تهران چرا غنی‌سازی| سوخت فسیلی پاسخگوی نیاز جمعیت ایران نیست فیلم چرا غنی‌سازی| علم نابودشدنی نیست فیلم ۶۶ کرمانشاهی با حملات اسرائیل شهید شدند‌ آماده‌باش زیست‌محیطی در پی بحران‌های منطقه‌ای